torstai 4. marraskuuta 2010

7. Parantavia affirmaatioita

 

Voit toistaa mielessäsi kutakin kohtaa 9x ja kannattaa hiljentyä muutaman hengityksen ajan vastaanottamaan näiden affirmaatioiden parantava vaikutus, kunkin kohdan jälkeen kun olet saanut toistettua 9x mielessäsi.

Tässä harjoituksessa menee n.20-30min


Aluksi on hyvä rentouttaa keho ja mieli affa, tai dheeta tasolle, joka voimistaa affirmaation vaikutuksen.

Sh: Menen syvemmälle, Uh: Syvemmälle menen, 9-20x.

1. Rakastan äärettömän paljon, sitä olemuspuolta itsessäni, joka on jäänyt vaille rakkautta, rakastavaa katsetta ja jota en osaa vielä rakastaa.

2. Rakastan äärettömän paljon kaikkia niitä olemuspuolia itsessäni, jotka ovat jääneet vaille hyväksyntää, hyväksyvää katsetta ja joita en osaa vielä hyväksyä.

3. Rakastan äärettömän paljon, sitä olemuspuolta itsessäni, joko on jäänyt vaille arvostusta, arvostavaa katsetta ja jota en osaa vielä arvostaa.

4. Rakastan äärettömän paljon sitä olemuspuolta itsessäni, joka on jäänyt vaille ymmärtäjää, ymmärtävää katsetta ja jota en osaa vielä ymmärtää.

5. Rakastan äärettömän paljon, sitä olemuspuolta itsessäni, joka on jäänyt vaille anteeksiantoa, anteeksiantavaa katsetta ja jolle en osaa vielä antaa anteeksi.

6. Rakastan äärettömän paljon, sitä olemuspuolta itsessäni, joka on haavoittunut isä-äiti suhteissani ja joka on jäänyt vaille riittävää turvaa, lohtua, rakkautta, hyväksyntää ja arvostusta.

7. Rakastan äärettömän paljon, sitä olemuspuolta itsessäni, joka kokee syyllisyyttä, häpeää, epäluottamusta, epäuskoa, epätoivoa, epävarmuutta ja huonoa itsetuntoa.

Parantumisen ja vapautumisen iloa.